Stor 3 værelses lejlighed tæt på banegården

Faciliteter

Areal
111m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
119 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Jernbanegade
Forbrug:

950 kr/md

Forudbetalt leje:

5.995 kr

Depositum:

17.985 kr

Leje per måned:

5.995 Kr/md

Stor lejlighed på 111 m2 til leje 8900 Randers

På Jernbanegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 111 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Jernbanegade i 8900

Husleje
Du skal betale 5.995 kr. om måneden for dette lejemål på Jernbanegade.
Depositum
Du skal lægge 17.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 8900 Randers

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 204 lejemål i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.