Stor 4 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Duftrankevej

Leje per måned:

10.700 Kr/md

Stor 4 værelses lejlighed i Odense C/nPFA Fremvisning Åbent hus afholdes hver søndag for alle mellem kl. 11.00-11.45, hvor det er muligt at se vores prøvelejlighed. Se og læs mere om boliger på: www.gartnerbyenpfa.dk Ejendommen Boligerne blev opført i 2018 og 2019 - 72 lejeboliger herunder lejligheder og rækkehuse i to plan. Første og anden sal består af større 4-værelses boliger på 97 - 121 m2. Heraf er det også bygget nogle seniorvenlige boliger efter PFA Seniorboligstandard. Boligerne 72 lejeboliger herunder lejligheder og rækkehuse i to plan. Første og anden sal består af større 4-værelses boliger på 97 - 121 m2. Hjertet i boligerne er det store køkkenalrum og stue i ét, der har et fantastisk lysindfald fra begge sider. Fra stuen er der udgang til en skøn tagterrasse med god plads til havemøbler, grill og måske en blød sofa at slænge sig i. I stueetagen finder du velindrettede 2- og 3-værelses boliger med ekstra brede døre og god plads til at komme rundt. Disse egner sig især godt til singler eller par, der ikke længere vil bruge så meget tid på at vedligeholde hus og have, men stadig ønsker direkte adgang til en lille, hyggelig gårdhave. Lejlighederne i stueetagen ...

Stort hus på 103 m2 til leje 5200 Odense V

På Duftrankevej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Duftrankevej i 5200

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Duftrankevej ligger på 10.700 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 5200 Odense V

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 5200 Odense V? Du kan i øjeblikket finde 111 lejemål i Odense V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.