Stor 4 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
97m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Duftrankevej

Leje per måned:

9.613 Kr/md

Stor 4 værelses lejlighed i Odense C/nPFA Fremvisning Åbent hus afholdes hver søndag for alle mellem kl. 11.00-11.45, hvor det er muligt at se vores prøvelejlighed. Se og læs mere om boliger på: www.gartnerbyenpfa.dkhttp://www.gartnerbyenpfa.dk Ejendommen Boligerne blev opført i 2018 og 2019 - 72 lejeboliger herunder lejligheder og rækkehuse i to plan. Første og anden sal består af større 4-værelses boliger på 97 - 121 m2. Heraf er det også bygget nogle seniorvenlige boliger efter PFA Seniorboligstandard. Boligerne 72 lejeboliger herunder lejligheder og rækkehuse i to plan. Første og anden sal består af større 4-værelses boliger på 97 - 121 m2 . Hjertet i boligerne er det store køkkenalrum og stue i ét, der har et fantastisk lysindfald fra begge sider. Fra stuen er der udgang til en skøn tagterrasse med god plads til havemøbler, grill og måske en blød sofa at slænge sig i. I stueetagen finder du velindrettede 2- og 3-værelses boliger med ekstra brede døre og god plads til at komme rundt. Disse egner sig især godt til singler eller par, der ikke længere vil bruge så meget tid på at vedligeholde hus og have, men stadig ønsker direkte adgang til en lille, hyggelig gå...

Hus til leje på 97 m2 5200 Odense V

På Duftrankevej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 97 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Duftrankevej i 5200

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Duftrankevej er 9.613 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 5200 Odense V

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5200 Odense V? I øjeblikket finder du 111 lejeboliger i 5200 Odense V her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.