Stor dejlig lejlighed Snedsted.

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Depositum:

14.700 kr

Leje per måned:

5.200 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Lækker stor lejlighed i centrum af Snedsted. Lejligheden er beliggende dejligt centralt mod hovedgaden. Lejligheden indeholder entré - pænt køkken - badeværelse - 3 soveværelser - stor stue. Dejlig gårdhave med sol. Carport med redskabsskur medfølger.

Stor lejlighed på 120 m2 til leje 7752 Snedsted

På Hovedgaden finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 120 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Hovedgaden i 7752

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Hovedgaden ligger på 5.200 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 14.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7752 Snedsted

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7752 Snedsted? I øjeblikket finder du 14 lejeboliger i 7752 Snedsted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.