Stor femværelses lejlighed på H. C. Andersens Boulevard

Faciliteter

Areal
199m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
H. C. Andersens Boulevard
Forbrug:

2.350 kr/md

Forudbetalt leje:

72.000 kr

Depositum:

72.000 kr

Leje per måned:

24.000 Kr/md

Stor femværelses lejlighed på H. C. Andersens Boulevard Den 199kvm store lejlighed på 5. sal består af 5 soveværelser, 2 stuer, et enkelt badeværelse og et køkken. Der er elevator i opgangen og egen tagterrasse. Lejligheden udlejes møbleret og som 12 måneders uopsigeligt + 3 måneders opsigelse. . Hårde hvidevarer Vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab, fryser, ovn og kogeplader. . Område Lejligheden ligger lige på den anden side af Islands Brygge, også kaldet Christians Brygge. Her finder du et hav af lokale caféer og små butikker samt områder og bygninger, der repræsenterer 17. og 18. hundredetallets store arkitektoniske århundreder for København. Kombineret med de nyetablerede moderne bygninger ved havnefronten, giver det en fantastisk boligoplevelse, som næsten ingen anden lejlighed kan tilbyde. Hjemmet ligger tæt på Københavns Havn og Christiansborg, og derudover er der grønne områder ved bl.a. Det Kongelige Biblioteks have. Der er også meget kort afstand til Indre By samt resten af København g Christianshavn med metro, bus eller havnebus

Stor lejlighed på 199 m2 til leje 1553 København V

På H. C. Andersens Boulevard finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 199 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på H. C. Andersens Boulevard i 1553

Husleje
Huslejen for dette lejemål på H. C. Andersens Boulevard ligger på 35.000 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 105.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-07-01.

Andre lejeboliger i 1553 København V

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 1553 København V? I øjeblikket kan du finde 100 lejeboliger i 1553 København V her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.