Stort lyst loftværelse til leje.

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Strømgade
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

1.750 kr

Depositum:

5.250 kr

Leje per måned:

1.750 Kr/md

Værelse til leje på 61 m2 i 9800 Hjørring

Dette store værelse er til leje på Strømgade i 9800 Hjørring. Værelset er på 61 m2. Så er du på udkig efter et dejligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Strømgade i 9800 Hjørring

Husleje
Du skal betale 1.750 kr. om måneden for denne bolig på Strømgade.
Depositum
Du skal lægge 5.250 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette værelse fra d. 2020-02-15.

Andre værelser til leje i 9800 Hjørring

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9800 Hjørring? Du kan i øjeblikket finde 113 lejemål i Hjørring netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.