Studiebolig med køkken i Idrætsbyen

Faciliteter

Areal
39m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. apr 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

630 kr/md

Depositum:

16.977 kr

Leje per måned:

2.482 Kr/md

Studiebolig med køkken i Aalborg

Mindre lejlighed på 39 m2 til leje

I denne lejlighed på Hadsundvej i Aalborg får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 39 m2.

Om lejemålet på Hadsundvej 182 i 9000 Aalborg

Du skal betale 2482 kr. om måneden for denne bolig på Hadsundvej 182. Depositum: Du skal lægge 16977 i depositum for at leje dette lejemål. Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-15.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 475 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.