Studievenlige 1-3 værelses lejligheder

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

651 kr/md

Forudbetalt leje:

23.700 kr

Depositum:

23.700 kr

Leje per måned:

7.900 Kr/md

EDC Projekt Poul Erik Bech har fornøjelsen af at udleje 114 attraktive lejligheder beliggende på Christiansbjerg i Aarhus N. Her er tale om 1-3 værelses lejligheder, oplagt til studerende/pendlere. Lejen starter fra kr. 4.600 + forbrug pr. måned. Alle lejligheder er opført i gode materialer og med store velindrettede badeværelser. Lejlighederne får alle adgang til fælles tagterrasse og fælles opholdsrum, så der bliver gode muligheder for både ophold inde- som udendørs.

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 8200 Aarhus N

På Gøteborg Allé finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 61 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Gøteborg Allé i 8200

Husleje
Huslejen for denne bolig på Gøteborg Allé ligger på 7.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 23.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8200 Aarhus N

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8200 Aarhus N? Du kan i øjeblikket finde 97 lejeboliger i Aarhus N netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.