Stuelejlighed med 2 badeværelser

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jun 2021
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Willemoesgade
Forbrug:

500 kr/md

Forudbetalt leje:

10.550 kr

Depositum:

21.100 kr

Leje per måned:

10.550 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Denne rummelige og lyse stueetagelejlighed er nyetableret i 2020. Lejligheden er indrettet med entré, bryggers-niche og gæstebadeværelse samt en større nordvest-vendt stue i åben forbindelse med lejlighedens køkken/alrum. Køkkenet er i højeste kvalitet fra Invita, med hvide sokler, skabslåger og bordplader, samt alt i energibesparerende og integrerede hårde hvidevarer fra Electrolux, herunder stort køle-fryseskab, induktionskogeplade, pyrolyse-ovn og opvaskemaskine. Boligen er desuden indrettet med en privat sove-afdeling med et større soveværelse, walk-in garderobe og endnu et badeværelse, og herudover er der etableret et tilstødende gæsteværelse/kontor med indbygget skabvæg med skydelåger med spejle. Der er etableret ventilationsanlæg for opnåelse af optimalt indeklima, ligesom der er monteret lyse vinyl-plankegulve i samtlige opholdsrum, indbyggede LED spots i alle lofter samt TV- og internetstik i stue og soveværelser. I lejlighedens bryggers-niche er der etableret en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Electrolux, og på badeværelserne er der lagt lyse klinkegulve med gulvvarme, og der er monteret hvidt skabsinventar fra Invita samt armaturer fra Grohe. HUS...

Stor lejlighed på 120 m2 til leje 6700 Esbjerg

På Willemoesgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 120 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Willemoesgade i 6700

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Willemoesgade  ligger på 10.550 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.100 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6700 Esbjerg? Du kan i øjeblikket finde 97 lejemål i Esbjerg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.