Super dejligt lyst og charmerende rækkehus i skønt område tæt på Aarhus

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. aug 2021
Dato
66 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Jernaldervænget
Forbrug:

1.850 kr/md

Depositum:

29.970 kr

Leje per måned:

9.990 Kr/md

<p>Boligen er rigtig godt rumindelt med stueplan, der har nydelig entre som fordeling til bryggers/vaskerum og&nbsp;dejligt bad i gode materialer.</p> <p>Derfra g&aring;r man ind i hyggeligt k&oslash;kken/alrum med god spiseplads og udsigt ud til haven, samt&nbsp;et dejligt v&aelig;relse. Dertil kommer et charmerende kl&aelig;deskabslegerum med fjernsyn til de mindre b&oslash;rn.</p> <p>P&aring; 1.&nbsp;salen er der 2 store v&aelig;relser, samt stor og meget lys stue, hvor der b&aring;de er store vinduer og ovenlys vinduer.</p> <p>Udenfor er der egen have, redskabsrum, parkeringsplads, og omr&aring;det&nbsp;byder p&aring; masser af muligheder for f&aelig;llesskab for&nbsp;b&aring;de b&oslash;rn og voksne. Omr&aring;det er virkelig dejligt, og ligger t&aelig;t p&aring; Bilka og t&aelig;t p&aring; Aarhus.</p> <p>En super hyggelig bolig&nbsp;der har det hele.</p>

Hus til leje på 95 m2 8220 Brabrand

I dette hus på Jernaldervænget får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 95 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Jernaldervænget i 8220

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Jernaldervænget  ligger på 10.999 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 32.997 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-08-01.

Andre lejemål i 8220 Brabrand

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8220 Brabrand? Du kan i øjeblikket finde 57 lejeboliger i Brabrand netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.