Lækker lejlighed midt i Kolding Centrum

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

23.100 kr

Leje per måned:

7.700 Kr/md

<p>Sk&oslash;n&nbsp;lejlighed i Munkegade i hjertet af Kolding. Boligen har en sp&aelig;ndende ruminddeling med store v&aelig;relser og masser af lysindfald. Lejligheden har 2 indgange, dobbelt entre, stort k&oslash;kken med plads til lille k&oslash;kkenbord,&nbsp;2 store v&aelig;relser med skabe, stor flot stue med 3 st&oslash;rrere vinduer og et bad.&nbsp;</p> <p>En stor lejlighed i hjertet af Kolding og til en rigtig god pris.</p>

Lejlighed til leje på 81 m2

Depositum: Du skal lægge 23100 i depositum for at leje dette lejemål. Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2020-05-20.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 271 lejeboliger i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.