Super moderne nybyggede lejligheder af højeste kvalitet ved Nordisk Tekstil

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

11.000 kr

Depositum:

33.000 kr

Leje per måned:

11.000 Kr/md

Beliggende i et velfungerende og yderst attraktivt villakvarter, udbydes disse nybyggede kvalitets lejligheder og rækkehuse på Rugårdsvej ved Nordisk Tekstil. Der er kort afstand til alle hverdagens fornødenheder herunder indkøb hvor der i Tekstil Parken vil blive opført en Rema1000. Ligeledes er der kort afstand til både i Tarup Centeret og Odense Centrum med dets café- og butiksmiljø. Ydermere er der kort afstand til folkeskoler, daginstitutioner, idrætsforeninger, rideskoler og meget mere. Der er ligeledes gode busforbindelser og stisystemer hvis man vil på familieudflugt samt er der kun 5-10 minutters gang til gågaden i Odense C. Tjek Tekstilparkens hjemmeside på https://tekstilparken.dk/ Rækkehusene bliver opført i gedigne materialevalg og har en optimal planløsning med minimal spildplads. Lejlighederne bliver opført i samme gedigne materialevalg, og får fantastiske terrasser og altaner med den skønneste udsigt over området og den omkringliggende natur. Med en beliggenhed så fantastisk tæt på Odense C, er det et sjældent syn, at der dannes så idylliske rammer som du vil få her ved Nordisk Tekstil. Med Snapind- og Åløkke skoven lige i baghaven, skal du ikke frygte for udsigt...

Hus til leje på 99 m2 5000 Odense C

I dette hus på Tekstilgangen får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 99 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Tekstilgangen i 5000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Tekstilgangen er 11.000 kr.
Depositum
Du skal lægge 33.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket finder du 556 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.