Super moderne nybyggede rækkehuse af højeste kvalitet ved Nordisk Tekstil

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

12.500 kr

Depositum:

37.500 kr

Leje per måned:

12.500 Kr/md

Beliggende i et velfungerende og yderst attraktivt villakvarter, udbydes disse nybyggede kvalitets rækkehuse på Rugårdsvej ved Nordisk Tekstil. Der er kort afstand til alle hverdagens fornødenheder herunder indkøb hvor der i Tekstil Parken vil blive opført en Rema1000. Ligeledes er der kort afstand til både i Tarup Centeret og Odense Centrum med dets café- og butiksmiljø. Ydermere er der kort afstand til folkeskoler, daginstitutioner, idrætsforeninger, rideskoler og meget mere. Der er ligeledes gode busforbindelser og stisystemer hvis man vil på familieudflugt samt er der kun 5-10 minutters gang til gågaden i Odense C. Tjek Tekstilparkens hjemmeside på https://tekstilparken.dk/ Rækkehusene bliver opført i gedigne materialevalg og har en optimal planløsning med minimal spildplads. Lejlighederne bliver opført i samme gedigne materialevalg, og får fantastiske terrasser og altaner med den skønneste udsigt over området og den omkringliggende natur. Med en beliggenhed så fantastisk tæt på Odense C, er det et sjældent syn, at der dannes så idylliske rammer som du vil få her ved Nordisk Tekstil. Med Snapind- og Åløkke skoven lige i baghaven, skal du ikke frygte for udsigten, samtidigt m...

Stort hus på 107 m2 til leje 5000 Odense C

I dette hus på Tekstilgangen får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 107 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Tekstilgangen i 5000

Husleje
Du skal betale 12.500 kr. om måneden for denne bolig på Tekstilgangen.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 37.500 kr.

Andre lejeboliger i 5000 Odense C

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 556 lejemål i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.