Sværdet 65

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sværdet
Depositum:

30.000 kr

Leje per måned:

10.000 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stort hus på 110 m2 til leje 8900 Randers

På Sværdet finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Sværdet i 8900

Husleje
Du skal betale 10.000 kr. om måneden for dette lejemål på Sværdet.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 30.000 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-01-08.

Andre lejemål i 8900 Randers

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8900 Randers? I øjeblikket finder du 204 lejeboliger i 8900 Randers her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.