Treværelses lejlighed på Ingerslevgade

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Ingerslevsgade
Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

55.500 kr

Leje per måned:

20.000 Kr/md

Billeder kommer snart Treværelses lejlighed på Ingerslevgade Den 95kvm store lejlighed består af to store soveværelser samt et enkelt mindre, en stue, et køkken med spiseplads og et badeværelse. Derudover har lejligheden fået etableret en helt ny balkon, med udsigt til gårdfællesskabet. Hvidevare Køleskab, fryser, kogeplade, ovn, emhætte, opvaskemaskine og vaskemaskine. Område Vesterbro er et ungt og levende område centralt i København. Her er du tæt på indre by og Frederiksberg. På Vesterbro finder man en række sjove, lokale caféer, restauranter og gode butikker. Særligt områderne omkring Kødbyen, Istedgade og Vesterbrogade er meget populære. Der er grønne områder ved Enghaveparken, Vestre Kirkegård og Søndermarken. Der er kort afstand til offentlig transport ved Hovedbanegården, Vesterport Station, samt diverse busser.

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 1705 København V

På Ingerslevsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 95 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Ingerslevsgade i 1705

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Ingerslevsgade ligger på 20.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 55.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 1705 København V

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 1705 København V? Du kan i øjeblikket finde 107 boliger til leje i København V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.