trongården - nyopførte lejeboliger i det populære lyngby

Faciliteter

Areal
129m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Karen Schacks Vej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

18.995 kr

Depositum:

56.985 kr

Leje per måned:

18.995 Kr/md

<p>trongården opføres tæt ved dyrehaven, som en del af en større udvikling af kgs. lyngbys østligste del.</p> <p>bebyggelserne er udlagt som svanemærkede lejeboliger og rækkehusbebyggelser. med lyse materialer både ude og inde fremstår ejendommene lækre og imødekommende. </p> <p>indvendigt findes ejendommen med 3-stavs lamelparket i eg, køkken og badeværelse fra hth og hårde hvidevare som siemens. </p> <p>med beliggenheden er man tæt på natur, indkøb og offentlig transport.</p> <p>se mere på www.lejeboliger-trongården.dk</p> <p>nb: da trongården er et nybyggeri, står alle lejemål ikke helt færdigbygget endnu. billederne viser derfor ikke den pågældende ejendom, men i stedet billeder fra prøveboligerne. billedernes formål er at give en fornemmelse af stil og materialevalg. ift. planløsning henviser vi til plantegningen. kom gerne forbi til et åbent hus, eller ring og hør mere.</p>

Stort hus på 129 m2 til leje 2800 Kongens Lyngby

På Karen Schacks Vej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 129 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Karen Schacks Vej i 2800

Husleje
Du skal betale 18.995 kr. om måneden for denne bolig på Karen Schacks Vej.
Depositum
Du skal lægge 56.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2800 Kongens Lyngby

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2800 Kongens Lyngby? I øjeblikket kan du finde 109 lejeboliger i 2800 Kongens Lyngby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.