Ubegrænset leje på Hellerup Strandvej

Faciliteter

Areal
148m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Leje per måned:

22.000 Kr/md

Lejligheden er beliggende på 4. sal midt på Strandvejen i Hellerup, med få minutters gang til vandet, Rosenhaven, Hellerup Havn mm. Lejligheden er karakteriseret ved et godt naturligt lysindfald, god udsigt samt flotte herskabelige detaljer som den smukke stuk i loftet. Man kommer ind i entré som også er fordelingsrum til to store stuer ensuite, badeværelse med brus, Rummeligt køkken og to gode værelser. Udlejes ikke som delebolig. Opsigelse kan ske efter nærmere aftale.

Stor lejlighed på 148 m2 til leje 2900 Hellerup

I denne lejlighed på Strandvejen i Hellerup får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 148 m2.

Om lejeboligen på Strandvejen i 2900

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Strandvejen er 22.000 kr.

Andre lejemål i 2900 Hellerup

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2900 Hellerup? Du kan i øjeblikket finde 154 lejeboliger i Hellerup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.