Erhvervslejemål

Faciliteter

Areal
83m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Amagerbrogade
Forbrug:

1.200 kr/md

Depositum:

32.400 kr

Leje per måned:

10.800 Kr/md

Velindrettet erhvervslejemål centralt på Amagerbrogade. Lejemålet er omgivet af butikker, caféer og restauranter og er indrettet med et nyere, åbent køkken, nyt badeværelse, stue med udgang til altan samt to værelser. Herfra er der nem adgang til både det centrale København og lufthavnen, ligesom Amager Strand kan nås til fods. Parkeringsplads medfølger. OBS! Der må ikke registreres bopæl på adressen.

Stor lejlighed på 83 m2 til leje 2300 København S

På Amagerbrogade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 83 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Amagerbrogade i 2300

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Amagerbrogade ligger på 10.800 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 32.400 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-15.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket finder du 883 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.