Ugeneret hus i Haverslev

Faciliteter

Areal
128m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Smedegade
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

17.700 kr

Leje per måned:

5.900 Kr/md

Stort hus på 128 m2 til leje 9690 Fjerritslev

På Smedegade finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 128 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Smedegade i 9690

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Smedegade ligger på 5.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 17.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9690 Fjerritslev

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9690 Fjerritslev? I øjeblikket kan du finde 16 lejeboliger i 9690 Fjerritslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.