Unik lejlighed centralt i København

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Larsbjørnsstræde
Forbrug:

300 kr/md

Depositum:

43.500 kr

Leje per måned:

14.500 Kr/md

Unik lejlighed centralt i København Sjældent udlejet bolig placeret i hjertet af København. Ejendommen er opført i 1797 og repræsenterer et stort arkitektonisk århundrede for byen. Lejligheden giver let adgang og mulighed for at bevæge sig rundt i centrum og opleve alle dele af det gamle København. Denne lejlighed består af tre store åbne rum, et åbent køkken i forbindelse heraf, to toiletter og et stort badeværelse. Hvidevarer Køle-fryseskab, ovn, komfur, emhætte, opvaskemaskine, mikroovn og vaskemaskine. Området Larsbjørnsstræde er en unik gade i midt København, med gamle og fine lejligheder. Lejligheden ligger et stenkast fra Nørreport St. og Kongens Nytorv, så der er mange gode transportmuligheder. Derudover er der et hav af caféer, restauranter og butikker lige ved dit dørtrin. Der er grønne områder i Kongens Have.

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 1434 København K

I denne lejlighed på Larsbjørnsstræde i København K får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 85 m2.

Om lejemålet på Larsbjørnsstræde i 1434

Husleje
Du skal betale 14.500 kr. om måneden for denne lejebolig på Larsbjørnsstræde.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 43.500 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2020-10-08.

Andre lejeboliger i 1434 København K

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 1434 København K? I øjeblikket finder du 174 lejeboliger i 1434 København K her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.