Utrolig smuk lejlighed centralt beliggende med fælles terrasse

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
25 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Lille Nygade
Forbrug:

950 kr/md

Forudbetalt leje:

7.795 kr

Depositum:

23.385 kr

Leje per måned:

7.795 Kr/md

Denne super flotte lejlighed er beliggende midt i Aalborg med gågader, specialforretninger og caféer lige udenfor døren. Og alligevel rummer ejendommen en helt ugeneret fællestagterrasse, hvor man afskærmet fra byens liv kan nyde en stille sommerdag. Lejligheden er herskabeligt indrettet med 2 stuer én suite, så man både kan have en flot spisestue og en hyggelig opholdsstue adskilt af smukke fransk døre. Herudover rummer lejligheden en flot entré med smukt loft, stort soveværelse med mange faste skabe, lyst bad med bruseniche og vaskesøjle samt et dejligt køkken med mange skabe og alt i hårde hvidevarer. Der er et rigtig godt lysindfald i lejligheden, flotte gulve og stuk, der giver lejligheden charme og karakter. Der er hyggelig fælles tagterrasse, cykelkælder og kældertremmerum. En skøn lejlighed, der skal ses! Lejemålet er fra lejers side uopsigelig de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Bofællesskab tillades ikke.

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 9000 Aalborg

På Lille Nygade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 94 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Lille Nygade i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Lille Nygade ligger på 7.795 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 23.385 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-03-01.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.