Værelse centralt i Thisted

Faciliteter

Areal
25m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Depositum:

8.100 kr

Leje per måned:

2.700 Kr/md

Meget centraltbeliggende dejligt lyst værelse med fælles bad og køkken. Der er - i særskilt rum - fælles køkken. Dejligt badeværelse der deles med anden lejer. Lejen er incl. forbrug.

25 m2 værelse til leje i 7700 Thisted

Større værelse til leje på Kr. Koldsgade i 7700 Thisted. Værelset er på 25 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Kr. Koldsgade i 7700 Kr. Koldsgade

Husleje
Du skal betale 2.700 kr. om måneden for denne bolig på Kr. Koldsgade.
Depositum
Du skal lægge 8.100 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i værelset fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 7700 Thisted

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 7700 Thisted? Du kan i øjeblikket finde 38 lejeboliger i Thisted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.