Værelse i delelejlighed - Taglejlighed ,Odense C

Faciliteter

Areal
25m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Dronningensgade
Forbrug:

250 kr/md

Forudbetalt leje:

6.000 kr

Depositum:

9.000 kr

Leje per måned:

3.000 Kr/md

Værelse til leje på 25 m2 i 5000 Odense C

Stort værelse til leje på Dronningensgade i 5000 Odense C. Værelset er på 25 m2. Så er du på udkig efter et dejligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Dronningensgade i 5000 Odense C

Husleje
Huslejen for denne bolig på Dronningensgade ligger på 3.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 9.000 kr. i depositum for at leje dette værelse.

Andre værelser til leje i 5000 Odense C

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 556 lejemål i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.