Værelse i delelejlighed - Taglejlighed ,Odense C

Faciliteter

Areal
25m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Dronningensgade
Forbrug:

250 kr/md

Forudbetalt leje:

6.000 kr

Depositum:

9.000 kr

Leje per måned:

3.000 Kr/md

Værelse til leje på 25 m2 i 5000 Odense C

Dette store værelse til leje på Dronningensgade i 5000 Odense C. Værelset er på 25 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Dronningensgade i 5000 Odense C

Husleje
Huslejen for denne bolig på Dronningensgade ligger på 3.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 9.000 kr. i depositum for at leje værelset.

Andre værelser til leje i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket kan du finde 556 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.