Pendlerværelse m/ fælles køkken/bad udlejes midt i Troldhede

Faciliteter

Areal
11m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
45 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Dalgasgade
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

1.670 kr

Leje per måned:

1.670 Kr/md

11 m2 værelse til leje i 6920 Videbæk

Mindre værelse til leje på Dalgasgade i 6920 Videbæk. Værelset er på 11 m2. Så er du på udkig efter et lille men hyggeligt værelse, mens du studerer eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Dalgasgade i 6920 Dalgasgade

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Dalgasgade er 1.670 kr.
Depositum
Du skal lægge 1.670 kr. i depositum for at leje dette værelse.

Andre værelser til leje i 6920 Videbæk

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6920 Videbæk? Du kan i øjeblikket finde 4 boliger til leje i Videbæk netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.