Vejle - Bølgen, eksklusive lejligheder

Faciliteter

Areal
147m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Ved Bølgen
Forbrug:

1.309 kr/md

Forudbetalt leje:

58.800 kr

Depositum:

58.800 kr

Leje per måned:

19.600 Kr/md

Bo til leje i Bølgen, direkte ved Vejle fjord, med udsigt til vand, skov og by. 2 store træterrasser, 1 mod øst og 1 mod vest. Der udlejes eksklusive lejligheder i Bølgen. Netop ledig. Skøn lys lejlighed med skønneste beliggenhed i et internationalt prisbelønnet Henning Larsen Architects byggeri. Denne lejlighed med det for Bølgen kendetegnende skrå væg og tagvinduer mod syd, er med til at skaber en helt speciel oplevelse. Lejligheden består af lang entre med garderobe, Bryggers vaskerum, Badeværelse, Stort ekstra værelse med udgang til terrasse i hele lejlighedens længde. Vinkelstue køkken alrum med fin plads spisestue og opholdsstue. På siden ud mod fjorden, er der en lille pynte græsplæne, og ligeledes træterrasse i hele boligens længe, så der er fin plads til at se ud på fjorden, skoven og Skyttehuset. Fra vinkelstuen er der adgang til soveværelset med skydeskabe. Til soveværelset er der eget badeværelse med dobbelt håndvask og bruseniche. Det store køkken som også er tegnet af HenningLarsenArchtects til Bølgen, står midt i stuen og ved køkkenøen er der indrettet 4 siddepladser. Materialerne er udsøgte, Miele hvidevare, Vola, Duravit. Trægulve m gulvvarme etc. Se mere på Bøl...

Stor lejlighed på 147 m2 til leje 7100 Vejle

På Ved Bølgen finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 147 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Ved Bølgen i 7100

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Ved Bølgen er 19.600 kr.
Depositum
Du skal lægge 58.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket finder du 232 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.