Vejle - Nørremarken, stor 3 værelses

Faciliteter

Areal
92m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Finlandsvej
Forbrug:

1.209 kr/md

Forudbetalt leje:

6.600 kr

Depositum:

19.800 kr

Leje per måned:

6.600 Kr/md

Velindrettet stor 3 værelses lejlighed, 92 m2. Tæt på centrum, institution, skole, gode indkøbsmuligheder, skov. Lejligheden består af fordelingsgang med skabe, stor lys ugeneret stue med udgang til stor balkon. Fint stort nyere køkken og plads til spisebord. Stort soveværelse med skabe, samt et ekstra værelse med adgang fra stuen. Skønt nyt udvidet badeværelse med stor bruseniche. Åbne grønne områder. Gode vaskefaciliteter i ejendommen samt gode parkerings muligheder for egen privat personbil.

Stor lejlighed på 92 m2 til leje 7100 Vejle

På Finlandsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 92 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Finlandsvej i 7100

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Finlandsvej er 6.600 kr.
Depositum
Du skal lægge 19.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-19.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 220 lejeboliger i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.