Vejle - Stor herskabslejlighed Centrum

Faciliteter

Areal
170m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Dæmningen
Forbrug:

1.199 kr/md

Forudbetalt leje:

11.500 kr

Depositum:

34.500 kr

Leje per måned:

11.500 Kr/md

Denne pæne store lejligheden er bestående af fordelingsgang, 3 store stuer ensuite m franske døre og stor balkon. Stort lyst ældre køkken, pænt ældre badeværelse. Stort soveværelse m skabe samt stort ekstra værelser/kontor. Dertil et stort viktualierum med plads til vask og tør maskine. Gode parkeringsmuligheder, også mulighed for egen plads i aflåst garage. Aflåst cykelrum + kælder rum. Eget vaskeri.

Stor lejlighed på 170 m2 til leje 7100 Vejle

På Dæmningen finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 170 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Dæmningen i 7100

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Dæmningen er 11.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 34.500 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket kan du finde 232 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.