Velbeliggende lille butik i Hernings gågadecentrum

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Søndergade
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

23.700 kr

Leje per måned:

7.900 Kr/md

I Hernings absolutte centrum ved gågade kryds udlejes butik, der senest har været isbar. Bruttoareal 65,7 m2, 31,5 m2 butik og 34,2 m2 lager m.m. Butikken ligger i starten af Søndergade, der er den primære fodgængerforbindelse fra hotel, torv, kirke m.m. til busterminal og jernbanestation. Få meter til det nye hovedbibliotek.

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 7400 Herning

I denne lejlighed på Søndergade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 65 m2.

Om lejeboligen på Søndergade i 7400

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Søndergade  ligger på 7.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 23.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7400 Herning

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7400 Herning? Du kan i øjeblikket finde 136 lejemål i Herning netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.