Veldisponeret og indbydende lejebolig

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Tornhøjvej
Forbrug:

725 kr/md

Depositum:

23.850 kr

Leje per måned:

7.950 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

På har du muligheden for at bo i en nyopført bolig med en beliggenhed, der både har tæt til natur, indkøb og offentlig transport. De nyopførte lejligheder er forsynet med store, flotte vinduespartier, hvilket skaber indbydende rum med et godt lysindfald. Alle lejlighederne er indrettet i et materialevalg fra øverste hylde med hvide køkken- og badeværelseselementer og med hvidmalede vægge og lyse trægulve, som gør, at du nemt kan skabe et hjem med din egen personlige stil. Hver lejlighed har udgang til sit eget private uderum eller en terrasse. En gennemtænkt planløsning og en funktionel indretning uden spildplads skaber en rummelig fornemmelse uafhængigt af lejlighedens kvadratmetertal. Lejlighederne fås fra 50-97 m² og passer derfor til den lille familie, det unge par, livsnyderen såvel som seniorerne. Alle lejligheder har indlagt gulvvarme i alle rum. Der er parkering lige ved døren. Velkommen hjem.

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 9220 Aalborg Øst

På Tornhøjvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Tornhøjvej i 9220

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Tornhøjvej er 8.250 kr.
Depositum
Du skal lægge 24.750 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9220 Aalborg Øst

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9220 Aalborg Øst? Du kan i øjeblikket finde 49 boliger til leje i Aalborg Øst netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.