Velindrettede Rækkehus i Falbe Parken

Faciliteter

Areal
104m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

9.950 kr

Depositum:

29.850 kr

Leje per måned:

9.950 Kr/md

Falbe Parken ligger tæt på både by og natur, og med mange indkøbsmuligheder i gåafstand. Falbe Parken er omgivet af villaområder med institutioner og med byens kulturliv indenfor kort afstand. Det er Randers Arkitekterne som har tegnet området, som består af gennemlyste, moderne boliger, opført i gedigne materialer og med energibesparende konstruktioner. Her er velindrettede rækkehuse og alle boliger er opført i materialer af høj kvalitet. Alt i hvidevarer medfølger i forbindelse med leje af en bolig, ligesom man bliver en del af et område med fantastiske fællesfaciliteter. Boligerne er indrettet med 3 soveværelse og toilet på boligens 1. sal, mens stueplan byder på rummelig entré, og lækkert stort brusebadeværelse med Siemens vaskesøjle. Desuden lækkert køkken/-alrum med god plads til både spise og opholds afdeling. Husene er opført med gulvvarme overalt, varmegenvindingsanlæg som sikre et godt indeklima og selvfølgelig udgang til egen privat have. Foran boligen er flot vognly, samt stort rummeligt isoleret skur. Kontakt EDC Poul Erik Bech for en fremvisning af de skønne rækkehuse.

Stort hus på 104 m2 til leje 8920 Randers NV

På Mønstervej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 104 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Mønstervej i 8920

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Mønstervej er 9.950 kr.
Depositum
Du skal lægge 29.850 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8920 Randers NV

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8920 Randers NV? I øjeblikket kan du finde 40 lejeboliger i 8920 Randers NV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.