Velindrettet 3'er med stor altan

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Brassøvej
Forbrug:

300 kr/md

Depositum:

32.700 kr

Leje per måned:

10.900 Kr/md

Velindrettet 3'er med stor altan Velindrettet 3'er med stor altan Type E er en velindrettet 3 værelses lejlighed, der er optimal for parret eller børnefamilien. Lejligheden er indrettet med flot badeværelse med vaskearrangement, bruseniche og vaskesøjle. Stue og køkken ligger i åben forbindelse med hvide elementer og alt i hårde hvidevarer. Fra stuen er der udgang til stor altan. 2 store værelser. Hele lejligheden har selvfølgelig gulvvarme i alle rum. Der er elevator i opgangen til de forskellige etager samt depotrum i ejendommens kælder som også rummer cykelparkering. Området: Særdeles attraktiv beliggenhed i det populære Risskov, kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture. Bag ejendommen er der et dejligt gårdmiljø med plads til nærvær mellem beboerne. Her er også etableret legeplads til de helt små. Der er gratis parkering omkring bygningen og flere muligheder for cykelparkering. Til området har letbanen stoppested blot 2 minutters gang fra lejligheden, som giver transport ind til Århus C på kun 12 minutter. Som indkøbsmulighed er Rema1000 beliggende ved indkørsel til det nye attraktive områ...

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 8240 Risskov

På Brassøvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 84 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Brassøvej i 8240

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Brassøvej  ligger på 10.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 32.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8240 Risskov

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8240 Risskov? Du kan i øjeblikket finde 250 lejeboliger i Risskov netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.