Velindrettet to-værelses lejlighed med central placering

Faciliteter

Areal
62m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Borggade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

9.400 kr

Depositum:

28.200 kr

Leje per måned:

9.400 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Hvis du ønsker en central placering, er denne lejlighed præcis den rigtige for dig. Ejendommen, som er beliggende i Aarhus C, er tæt på de små specialforretninger, caféer, shopping, brostensbelagte gader og pulserende byliv i Smilets By. I cykel- eller gåafstand til det hele finder du bl.a. Universitetet, Handelshøjskolen, VIA, De bynære Havnearealer, parker og grønne områder.

Stor lejlighed på 62 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Borggade i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 62 m2.

Om boligen på Borggade i 8000

Husleje
Du skal betale 9.400 kr. om måneden for denne bolig på Borggade.
Depositum
Du skal lægge 28.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-03-01.

Andre lejeboliger i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 boliger til leje i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.