vendersgade 8, 2. tv., Viborg

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. aug 2021
Dato
15 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vendersgade
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

13.185 kr

Leje per måned:

4.395 Kr/md

Centralt beliggende i Viborg Midtby, tæt på gågade, banegård, bybusterminal, indkøbsmuligheder m.v. Rigtig hyggelig lejlighed, der indeholder lille entré, stue/spisestue, soveværelse m/ skabe, køkken m/ hårde hvidevarer samt badeværelse. ​

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Vendersgade i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 75 m2.

Om lejeboligen på Vendersgade i 8800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vendersgade ligger på 4.395 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.185 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-08-01.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 300 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.