Videbæk øst

Faciliteter

Areal
96m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Kongevejen
Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

13.950 kr

Leje per måned:

4.650 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Flot renoveret stue lejlighed på 96 kvm beliggende Kongevejen 56 C, stuen. Køkken og bad i kirsebærtræ, bøgeparketgulve. Viktualierum. Stort aflåst depotrum Adgang til dejligt fællesvaskeri med Miele vaskemaskiner og tørretumblere samt plads til sammenlægning af tøj. Overdækket tørreplads Mulighed for leje af garage Stort rum til cykler, scootere, barnevogne m.m. Masser af fælles områder med p-plads, græsplæner, træer, boldplads, legeplads Trådløst internet: 90 kr. pr. måned Husdyr ikke tilladt.

Stor lejlighed på 96 m2 til leje 6920 Videbæk

På Kongevejen finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 96 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Kongevejen i 6920

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Kongevejen  ligger på 4.650 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 13.950 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-03-04.

Andre lejeboliger i 6920 Videbæk

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6920 Videbæk? I øjeblikket finder du 4 lejeboliger i 6920 Videbæk her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.