Unik lejlighed i hjertet af København K

Faciliteter

Areal
116m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

50.250 kr

Leje per måned:

16.750 Kr/md

Nu kan du bo i topmoderne lejligheder i hjertet af København – tæt på det hele. Knabro Passage er en historisk gammel ejendom, der nu omdannes fra erhverv til lejeboliger. I Knabro Passage bor du eksklusivt – med adresse på enten Knabrostræde, Nytorv eller Nygade. Knabro Passage ligger klods op af Nytorv og Strøget, midt mellem hyggelige cafeer og lækre restauranter. Kun en gåtur fra biografer, parker, udstillinger og de smukke kanaler.Tæt på blandt andet Tivoli, Rådhuspladsen, Christiansborg, Stræderne, Vor Frue Kirke, Nørreport og Gråbrødre Torv. - Stort køkken/alrum med alle hårde hvidevarer - Hyggelig stue - Stort soveværelse med ovenlys vinduer - 1 mindre værelse - Moderne og flot badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler - Kælderrum - Elevator i ejendommen Udlejer tillader ikke bofællesskaber eller husdyr. Kontakt Newsec for en fremvisning allerede i dag!

Stor lejlighed på 116 m2 til leje 1450 København K

På Nytorv finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 116 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Nytorv i 1450

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Nytorv ligger på 16.750 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 50.250 kr.

Andre lejemål i 1450 København K

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 1450 København K? I øjeblikket kan du finde 174 lejeboliger i 1450 København K her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.