Vores Connecting Studio lejligheder, er det perfekte valg til familier. Her får du to Studio-lejligheder der er koblet sammen.

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

0 kr/md

Leje per måned:

45.000 Kr/md

<p>Vores Connecting Studio-lejligheder (2 x 30m2) har hver et funktionelt k&oslash;kken, med kogeplader, mikroovn, k&oslash;leskab, madlavnings- og spiseservice. Der er moderne badev&aelig;relse med brus, kontorplads, skabe, gulv-til-loft vinduer og stor m&oslash;bleret balkon. Der er ultra hurtigt internet og 40&rdquo; fladsk&aelig;rms-TV med Apple TV-boks. I speciallavet italiensk design er der sofa med sofabord og en super komfortabel queensize-seng med danskproduceret kvalitetsmadras. Over k&oslash;kkenet findes der en hyggelig hems med dobbeltseng. Der er plads til op til 8 personer i denne lejlighed.</p>

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 2850 Nærum

I denne lejlighed på Rundforbivej i Nærum får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Rundforbivej i 2850

Husleje
Huslejen for denne bolig på Rundforbivej  ligger på 45.000 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2020-08-01.

Andre lejeboliger i 2850 Nærum

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2850 Nærum? I øjeblikket finder du 11 lejeboliger i 2850 Nærum her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.