Yderst velindrettet 2 værelseslejlighed beliggende i Aarhus N

Faciliteter

Areal
53m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
31 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Skejbyparken
Forudbetalt leje:

6.325 kr

Depositum:

18.975 kr

Leje per måned:

6.325 Kr/md

Lejligheden byder på god rummelig entré, badeværelse, køkken i åben forbindelse med stue samt et værelse. Badeværelset er med lyse klinker, separat bruseplads og tilhørende vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er med halvmur ind mod stuen, lyse elementer og med både komfur, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine. Lejligheden har en stor lys stue med direkte udgang til have. Værelset er med indbyggede skabe. Forbrug afregnes af lejer direkte til de respektive forsyningsselskaber. Skejbyparken ligger kun 3 km. fra Aarhus universitet og Handelshøjskolen samt meget tæt på Journalisthøjskolen, Social og Sundhedsskolen, og med busforbindelse lige ved døren, er centrum af Aarhus også kun et kvarter væk. Billederne er fra en lignende lejlighed – hvortil denne er beliggende i stueplan.

Stor lejlighed på 53 m2 til leje 8200 Aarhus N

I denne lejlighed på Skejbyparken i Aarhus N får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 53 m2.

Om lejeboligen på Skejbyparken i 8200

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Skejbyparken er 6.325 kr.
Depositum
Du skal lægge 18.975 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-05-15.

Andre lejeboliger i 8200 Aarhus N

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8200 Aarhus N? Du kan i øjeblikket finde 92 boliger til leje i Aarhus N netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.