Rækkehus eller lejlighed søges i Aarhus omegnÅrhus

Jeg arbejder i dag, som fuldtids-forsikringsrådgiver ved Tryg og ejer samtidig en lille skønhedsklinik, som jeg desværre kun driver i et meget lille omfang.
Jeg har opsagt lejemålet på min klinik, da jeg simpelthen ikke har tid til at drive den og stort set aldrig er der, så kontrakten udløber slut februar 2022.
Desuden har jeg ændret min virksomhedsform, fra at være en enkeltmandsvirksomhed til at være en mindre privat ejet virksomhed, da jeg tjener langt under 50.000 kr. om året og kun driver det på hobby-basis.

Mit spørgsmål er så:

´Vil det så være okay at jeg havde et lille hobby-rum, hvor jeg kunne lave det jeg synes er lidt sjovere i min fritid? Det drejer sig måske om at jeg behandler 1-2 personer om ugen hjemmefra og i nogle uger slet ingen, da jeg bare interessere mig for faget.

Det jeg helt specifikt laver er vippe/bryn behandlinger til kvinder (typisk bare mine veninder). Jeg er ikke længere CVR-reg. så det er ikke noget erhverv jeg driver. Dog vil jeg gerne være sikker på at det er lovligt at drive en hobby `hjemme` fra.

Er det ikke en mulighed, så har det nemlig ikke min interesse, at få en fremvisning.

Amenities

Mindste areal
85m2
Rooms
3 værelser
Boligtyper
Hus
Tidligste indflytnings dato
Added
7 dage siden
Rental Periods
Ubegrænset

City / Område
Århus

Profil type
Kvinde
Profession Type
I arbejde
Nationalitet
Danmark

Maks leje:

10.000 KR/MD

Andre boligsøgende i samme område