Betingelser og priser for lejboliger.dk

Vi ønsker at vores vilkår er så gennemsigtige som muligt, så det er lettere for dig som kunde at vide hvad du køber af os. Skulle du alligevel have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice.
Det er en betingelse for alle køb på lejboliger.dk, at du har læst og accepterer vilkårene for køb af ydelser hos os.

Levering & sikkerhed
Når du har købt et abonnement på lejboliger.dk har du adgang straks efter betaling, ydelsen vil tilmeld være synlig under din bruger. Du accepter samtidig at lejboliger.dk må hæve det aftalte beløb fra dit betalingskort. Vi anvender den størst mulige sikkerhed for brugen af dine kortoplysninger på lejboliger.dk. Vi gemmer ikke dine kortoplysninger.

Faktura
Faktura for dit køb finder du efterfølgende under "Min profil".

Betingelser for løbende abonnement
Når du trykker på køb og gennemfører betalingsforløbet tilkendegiver du samtidig, at lejboliger må hæve det aftalte beløb jf. det valgte abonnement. Det valgte abonnement fornyes automatisk, indtil du melder dig fra under "Min profil". Vores abonnementspriser er kr. 29 for introtilbud for de første 4 dage. Hvis du har et løbende abonnement hos os, koster det kr. 349 om måneden. Vi trækker automatisk beløbet indtil du framelder dig jf. nedenstående. Alle priser er inkl. 25% dansk moms. Det er til enhver tid gratis at søge rundt på lejboliger.dk og det er således kun kontaktoplysningerne til udlejer som koster penge. Ligeledes er det gratis at oprette en boligsøger annonce.

Opsigelse og binding
Du kan til enhver tid stoppe eller slette dit løbende abonnement. Dog er det ikke muligt at opsige sit abonnement inden for de første 24 timer af tekniske årsager. 24 timer efter dit køb, kan du til hver en tid opsige dit abonnement under ”min profil”. Når abonnementet er stoppet, vil der ikke længere blive hævet penge, med mindre du eventuelt genaktiverer dit abonnement. Opsigelse af abonnement gælder kun for fremtidige køb. Når et abonnement opsiges, kan du stadig bruge den tid du allerede har købt. Allerede gennemførte og ibrugtagne abonnementer refunderes ikke.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold
Dit abonnementskøb er bindende fra det øjeblik, der første gang logges ind på profilen efter køb. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte periode og efterfølgende abonnementshævninger, med mindre abonnementet i mellemtiden er opsagt jf. ovenstående regler for opsigelse.

Procedure for abonnementshævning
Alle løbende abonnementer bliver af tekniske grunde fornyet 2 timer før det udløber. Hvis du benytter dig at vores introtilbud, så vil vi 2 timer før tilbuddets udløb hæve betaling for en fuld abonnementsperiode, hvis du ikke framelder dig mindst 2 timer inden introtilbuddets udløb.

Procedure for fornyelse og sletning af kortnummer
Bliver dit kort lukket, betragter vi dette som en framelding. Det vil sige at du vil kunne bruge din resterende betalte abonnementsperiode, og herefter kan du bruge andet kort til at forny dit abonnement hvis dette ønskes.

Fortrydelsesret
Jf. forbrugeraftaleloven, ydes der 14 dages fortrydelsesret på dit køb - dog kun hvis du ikke har taget dit abonnement i brug. Vil du derfor gøre brug af fortrydelsesretten, skal du straks efter dit køb logge af din profil, og ikke tage dit abonnement i brug. Herefter skal du kontakte kundeservice. Såfremt du tager dit abonnement i brug, kan du ikke fortdyde dit køb, men du kan selvfølgelig altid afmelde dig, det løbende abonnement, så du ikke skal betale for yderligere abonnements tid.

Datasikkerhed
Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt og videregives ikke til andre. Al kommunikation med kontokortoplysninger mellem dig og serveren, samt login, sker over en sikker forbindelse, med SSL (Secure Socket Layer). Læs også gerne vores persondatapolitik. Dit login til lejboliger.dk er personligt. Det er derfor ikke tilladt at videresælge eller give disse oplysninger videre til en fremmed part.

Lov om ophavsret
På lejboliger skal man overholde "Lov om ophavsret". Brugeren må kun uploade materiale på lejboliger, herunder billeder, film og tekst, som brugeren enten har ophavsrettigheden til, eller som ikke krænker ophavsretten for en tredjepart. "Lov om ophavsret" gælder overalt på hjemmesiden, her i blandt: Materiale brugeren viser i sin profil, i forum, i grupper, og alle andre steder på hjemmesiden.

Reklamationsret
Er servicen taget i brug, frafalder reklamationsretten. Skulle det ske at produktet ikke kan bruges på grund af tekniske fejl, kan brugeren få ekstra abonnementstid, der svarer til den tid servicen ikke kunne bruges. Dette kræver at brugeren sender dokumentation, for at servicen ikke har kunne tilgås - f.eks i form af screenshot og klokkeslæt.

Bonusdage
Hvis du har fået gratis bonusdage med dit abonnement, kan disse kun bruges, såfremt du ikke opsiger dit abonnement.

Sociale medier
Vi har et stort netværk af facebook grupper for lejeboliger. Når du tilmelder dig en af vores grupper, accepterer du samtidig at alt indhold må deles på lejboliger.dk. Dette gøres udelukkende for at hjælpe dig med annoncering af din bolig, så det kommer ud til så mange potentielle lejere som muligt.

E-mails fra lejboliger.dk
Når du logger ind på din brugerkonto på lejboliger.dk, accepter du samtidig at lejboliger.dk må sende dig e-mails, herunder nyheder, relevante lejemål, opdateringer og gode tilbud. Du kan selvfølgelig altid afmelde dig disse mails. Anvend da link for afmelding i de mails du måtte modtage.

Ansvarsfraskrivelse
lejboliger.dk er udelukkende en platform der formidler kontakten mellem lejer og udlejer. Dvs. vi ejer ikke boligerne som findes på lejboliger.dk og yder derfor ingen garanti for det lejede. Det påhviler alene udlejer. Det er, ved enhver boligsøgning, lejers ansvar at udvise opmærksomhed for korrekt angivne oplysninger eller tjekke op på dette. lejboliger.dk er ikke ansvarlig for at kontaktoplysninger eller informationer omkring lejemål er korrekte. Vi gør alt hvad vi kan for at sikre korrekthed i alle annoncerne, men vi er dog kun mennesker. Ligeledes er lejboliger.dk heller ikke ansvarlig for om boligsøgende eller udlejer går forgæves i forsøget på kontakten til hinanden. lejboliger.dk kan ikke gøres ansvarlig for de informationer og vilkår som fremgår på udlejers hjemmeside. Refunderinger kan alene ske hvis annoncen er falsk, men ikke ved fejl og/eller manglende information. lejboliger.dk forholder sig retten til at ændre ovenstående vilkår, uden varsel. Seneste rettelse for betingelser og priser er den 01.08.2019

Spørgsmål til ovenstående?
Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker hjælp til reklamationer, står vi altid klart til at hjælpe dig. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på info@lejboliger.dk