1 værelses hus i Køge

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
1 værelse
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

878 kr/md

Depositum:

29.982 kr

Leje per måned:

9.994 Kr/md

<p>Ud til strandengen står PensionDanmark bag 80 lejeboliger i Skibet samt 29 livsstilsboliger 50+ i Broen, som led i byudviklingsprojektet Køge Kyst. Boligerne ligger placeret i det spirrende område omkring Søndre Havn og har bæredygtighed som et centralt omdrejningspunkt med fokus på at minimere ejendommens miljømæssige fodaftryk.</p><h3>Skibet</h3><p>De 80 familielejeboliger i Skibet byder på et moderne og bæredygtigt hjem nær såvel Køge by som kystens eng og natur. Der er tale om en varierende karrébebyggelse med etageboliger. Arkitekten på projektet er Tegnestuen Vandkunsten, som har ladet sig inspirere af strandens egen farvepalette med naturlige lyse nuancer.</p><p>Vælg mellem 1-5-værelses lejligheder op til 6. sals højde samt rækkehuse i både 1 og 2 plan. Boligerne har en kombination af hvide og rå oliebehandlede betonvægge, som skaber en unik stemning. Der er direkte adgang til altan, terrasse eller tagterrasse.</p><p>Indvendigt findes et kvalitetskøkken fra Invita med hvide eller sorte elementer. Der er bl.a. AEG hårde hvidevarer samt vaskemaskine og tørretumbler. Lejlighederne fra lyse trægulve fra Haro.</p><p>Skibet er præ-certificeret DGNB Guld. Dette betyder, at de...

Hus til leje på 78 m2 4600 Køge

I dette hus på Søndre Molevej får du en lejebolig på hele 1 værelser. Lejemålet er i alt på 78 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Søndre Molevej i 4600

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Søndre Molevej er 9.994 kr.
Depositum
Du skal lægge 29.982 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-02-01.

Andre lejeboliger i 4600 Køge

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 4600 Køge? Du kan i øjeblikket finde 18 boliger til leje i Køge netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.