1 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
42m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Gundorfslund
Forbrug:

397 kr/md

Depositum:

10.038 kr

Leje per måned:

3.792 Kr/md

Velkommen til Gundorfslund, hvor du lige nu kan få denne 1 værelses lejlighed på en attraktiv beliggenhed. Her er du nabo til UCN (University College), flere indkøbsmuligheder og med blot få minutter i bus eller på cykel kan du befinde dig enten i Aalborg Centrum eller City Syd. Afdelingen er en god blandet afdeling, hvor unge, ældre og familier bor side om side i røde og gule etagebyggerier, omkranset af hyggelige fællesarealer. INDFLYTNING: Hurtigst muligt

Mindre lejlighed på 42 m2 til leje i 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Gundorfslund får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 42 m2.

Om lejeboligen på Gundorfslund i 9000

Husleje
Du skal betale 3.792 kr. om måneden for denne bolig på Gundorfslund.
Depositum
Du skal lægge 10.038 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 510 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.