1 værelses lejlighed i Aarhus V

Faciliteter

Areal
44m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Viggo Stuckenbergs Vej
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

14.195 kr

Leje per måned:

4.463 Kr/md

Lejlighed til leje på 44 m2 i 8210 Aarhus V

I denne lejlighed på Viggo Stuckenbergs Vej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 44 m2.

Om lejeboligen på Viggo Stuckenbergs Vej i 8210

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Viggo Stuckenbergs Vej er 4.463 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.195 kr.

Andre lejeboliger i 8210 Aarhus V

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8210 Aarhus V? I øjeblikket finder du 37 lejeboliger i 8210 Aarhus V her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.