1 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
53m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Grådybet
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

21.600 kr

Leje per måned:

7.200 Kr/md

A Place To Esbjerg er et unikt boligbyggeri med HAY møblerede lejeboliger i størrelsen 30-102 kvm fordelt på tre spektakulære tårne, tegnet af Bjarke Ingels Group. Placeringen af boligerne sikrer let adgang til offentlig transport, mens uddannelsesinstitutioner, sportstilbud og flot natur, ligger inden for både cykel- og gåafstand. Boligerne er alle udstyret med eget køkken fra Reform, privat badeværelse og altan. Derudover byder konceptet A Place To på co-living med en lang række fællesfaciliteter til beboerne. Her er eksempelvis fællesområdet Staytion med storskærm, bordfodbold, shuffleboards, yoga område, langborde, mv. To af tårnene forbindes af det hyggelige lounge-område Atrium. Et grønt område med god plads til læsning og fordybelse ved arbejdsborde eller en tiltrængt pause på en af gyngerne. Du kan ligeledes benytte dig af tagterrassen til festen, spisning osv. Hos A Place To er der både cafe, restaurant, cykelværksted, og vaskeri og meget mere. Desuden er der reception (åben 24/7), som tilbyder sikker adgang til boligerne.

Stor lejlighed på 53 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Grådybet får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 53 m2.

Om lejeboligen på Grådybet i 6700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Grådybet  ligger på 7.200 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 21.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-06-15.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 6700 Esbjerg? Du kan i øjeblikket finde 90 lejemål i Esbjerg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.