1 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
34m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
29 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søparken
Depositum:

6.016 kr

Leje per måned:

3.008 Kr/md

1. værelses ungdomsbolig på 34 m2 beliggende i stuen.Husdyr er ikke tilladt. På afdelingsmøde den 29. november 2017 blev vedtaget en helhedsplan for afdelingen. Helhedsplanen omhandler frasalg af boligerne i Borgergade i Aalestrup, nedrivning af 2 ungdomsboliger Søparken 9 i Klejtrup, nedrivning og ombygning af boligerne i Nørregade i Møldrup og diverse øvrige arbejder som renovering af installationer og opretning af belægninger og asfalt. Nedrivninger og salg skal først godkendes i Boligministeriet, og en sådan tilladelse kan godt være længe undervejs. Der forventes derfor tidligst salg/nedrivning i 2021/2022 Ved et evt. salg har køber ikke lovhjemmel til at opsige lejerne, så lejeaftalen fortsætter selvom bygningerne sælges. Det materiale, der blev godkendt på afdelingsmødet den 29. november, kan du finde på https://afd328-0.lejerbo.dk. Er du i tvivl om noget i forbindelse med ovennævnte er du naturligvis velkommen til at kontakte Lejerbo. Se nyeste beboerinfo på ovenstående link. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Det er til...

Lejlighed til leje på 34 m2 i 9500 Hobro

I denne lejlighed på Søparken får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 34 m2.

Om boligen på Søparken i 9500

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Søparken er 3.008 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 6.016 kr.

Andre lejeboliger i 9500 Hobro

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9500 Hobro? I øjeblikket kan du finde 71 lejeboliger i 9500 Hobro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.