1 værelses lejlighed i Ølgod

Faciliteter

Areal
42m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Enghavevej
Depositum:

9.744 kr

Leje per måned:

2.473 Kr/md

Betingelser for opskrivning: 1. Man skal bo i Frederiksberg kommune. 2. Man skal være 2 personer (ægtepar/samlevende) 3. Man skal være studerende ved en højere læreanstalt eller lignende. 4. Begge personer skal ved opskrivning OG anvisningstidspunkte­t have minimum 2 år tilbage af studietiden.

Lejlighed til leje på 42 m2 i 6870 Ølgod

I denne lejlighed på Enghavevej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 42 m2.

Om lejeboligen på Enghavevej i 6870

Husleje
Du skal betale 2.425 kr. om måneden for denne bolig på Enghavevej.
Depositum
Du skal lægge 9.744 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 6870 Ølgod

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 6870 Ølgod? Du kan i øjeblikket finde 12 lejemål i Ølgod netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.