1 værelses lejlighed i Silkeborg

Faciliteter

Areal
41m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
14 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nylandsvej

Leje per måned:

2.828 Kr/md

Lejlighed til leje på 41 m2 i 8600 Silkeborg

I denne lejlighed på Nylandsvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 41 m2.

Om lejemålet på Nylandsvej i 8600

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Nylandsvej er 2.828 kr.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8600 Silkeborg? I øjeblikket finder du 142 lejeboliger i 8600 Silkeborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.