1 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
28m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. jul 2021
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hamarvej
Forbrug:

492 kr/md

Depositum:

6.600 kr

Leje per måned:

2.084 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Ungdomsboligerne er skønt beliggende i den vestlige bydel. <br />Der er fine grønne områder at boltre sig på. I gå- og cykelafstand til midtbyen med masser af tilbud, Vestbadet og Viborg Storcenter.<br />Der er gode bybusforbindelser, fine parkeringsforhold og mulighed for leje af carport. Himmerlandsstien ligger tæt på afdelingen.<br /><br />Nogle af boligerne er "delelejligheder", hvor 2 personer deler køkken og bad. Andre er et-værelses med eget køkken og bad.<br /><br />Det er IKKE tilladt at holde husdyr.<br /><br />Ulriksdal har et beboerhus samt gæsteværelser, man kan leje. 24 ungdomsboliger. Størrelse fra 27 m2 til 50 m2 YouSee leverer antennesignal Opført i 2000 Nej Nej Nej Nej, husdyr er ikke tilladt. Kogeplader, emhætte og mindre køle/frys Kan tilkøbes fra f.eks. YouSee Ja Ja, der er fællesvaskeri.

Lejlighed til leje på 28 m2 i 8800 Viborg

I denne lejlighed på Hamarvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 28 m2.

Om lejemålet på Hamarvej i 8800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Hamarvej ligger på 2.084 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 6.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-05-15.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.