10 m2 værelse i Roskilde

Faciliteter

Areal
12m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Depositum:

4.000 kr

Leje per måned:

3.800 Kr/md

4000 værelse, 12 kvm, 1 mdr forudbetalt leje, 4200 i depositum, lejeperiode ubegrænset, A/C forbrug pr mdr 0, overtagelse straks, Præstemarksvej 4 1, terrasse, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab, parkeringsplads Bofælleskab for studerende m.m. pris for 1 værelse fra 4200,00 pr. måned. Prisen er inkl. forbrug samt el og fri internet til rådighed. Fælleskøkken og bad. Kontakt info for fremvisning.

12 m2 værelse til leje i 4000 Roskilde

Mindre værelse til leje på Præstemarksvej 4 i 4000 Roskilde. Værelset er på 12 m2. Så er du på udkig efter et lille men hyggeligt værelse, mens du studerer eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Præstemarksvej 4 i 4000 Roskilde

Huslejen for denne bolig på Præstemarksvej 4 ligger på 3800 kr. om måneden.
Depositum: Du skal lægge 4000 i depositum for at leje dette værelse.
Værelset står klar til indflytning fra d. 2021-04-07.

Andre værelser til leje i 4000 Roskilde

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 4000 Roskilde? Du kan i øjeblikket finde 21 lejemål i Roskilde netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.