2-vær. m/altan og gårdhave Kastet 102,5

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

18.150 kr

Leje per måned:

6.050 Kr/md

2-værelses lejlighed på 1. sal, opført i 2012, stue og køkken i kip,et rigtigt lækkert køkken med opvaskemaskine og stort flot badeværelse med stor hems overover er ledig i en rolig bygning i Munkegården. Der er en flot indgang, og i tillæg ca. 6m2 syd/vestvendt altan som ligger ud til vores hyggelige fælles gårdhave. Der forefindes elevator. Absolut en lejlighed der bør ses.

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 7700 Thisted

I denne lejlighed på Kastet i Thisted får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 82 m2.

Om lejeboligen på Kastet i 7700

Husleje
Du skal betale 6.050 kr. om måneden for denne bolig på Kastet.
Depositum
Du skal lægge 18.150 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7700 Thisted

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7700 Thisted? Du kan i øjeblikket finde 38 boliger til leje i Thisted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.